Google+

Cabinet Stomatologie

Clinica stomatologica Dental Service ofera servicii medicale de stomatologie, ortodontie, implantologie de  inalta calitate, la standarde europene dar si la preturi accesibile. Suntem o echipa de medici profesionisti  specializati in stomatologie generala, endodontie, ortodontie, chirurgie.

Medici cabinetului Dental Service acorda o mare importanta prevenirii-educarii pacientilor cu scopul de a minimiza afectiunile dentare, cat si a comunicarii. Profesionalismul medicilor si ambientul placut face ca timpul dumneavoastra petrecut in cabinetul Dental Service sa treaca in mod placut 

Cabinetu stomatologic Dental Service condus de Dr.Rusu Pavel prin calitatea serviciilor medicale ofera garantia lucrarilor de Ortodontie, Implantologie, Stomatologie etc totul la un pret accesibil.

 OBIECTIVUL  nostru este sa va oferim cele mai calitative tratamente dentare,  dar in acelasi timp  dorim sa beneficiati de o relatie  bazata pe intelegere, respect si corectitudinea actului medical, intre echipa  de  Medici Specialisti si DUMNEAVOASTRA, fara a influenta planul de tratament din punct de vedere financiar. Va garantam ca orice decizie va fi luata de comun acord, tinand cont de toate aspectele si dorintele dumneavoastra. Va multumim anticipat daca veti lua decizia sa alegeti cabinetul  nostru. Va garantam ca veti obtine, nu numai tratamentele corecte la cel mai bun raport calitate/pret cat si noi prieteni care va vor fi alaturi in calatoria dumneavoastra cu destinatia : "ZAMBETUL PERFECT"

Localizare

Port Macquarie Practice

Cabinet Stomatologie

Str. Breaza Nr.7

Sector 3 Bucuresti

Sunati Acum: 0728.35.78.78

 
Bondi Junction Pratice

Clinica Implantologie

Cal. Vacaresti Nr.252-254


Sector 4 Bucuresti

Sunati Acum: 021.322.6417

Testimonials

Cu cateva luni in urma am avut o problema dentara care a necesitat o interventie stomatologica urgenta . O cunostinta m-a sfatuit sa incerc si la Dr.Rusu Pavel  ceea ce am si facut.
Acum pot spune ca am facut alegerea perfecta. Nu mi s-a cerut card de client si nici nu am fost trecut pe vreo lista de asteptare. Problema mea a fost tratata intr-adevar ca o urgenta, iar echipa de specialisti, aparatura performanta, ambianta deosebita si profesionalismul celor la care am apelat m-au facut sa uit repede motivul pentru care m-am adresat lor.

Am revenit la Dental Service pentru controalele stomatologice ulterioare si m-am convins de fiecare data ca serviciile stomatologice oferite sunt ireprosabile, personalul foarte bine pregatit, iar clientii sunt tratati cu respectul pe care toti il asteptam.

--Simion Daniel-

--General Manager Datalogic-Service-

 

testimonialRecomand cu incredere pe Dr.Rusu Pavel.  Servicii de nota 10, raport calitate/pret excelent.

 

--Bogdan Stefan--

--Consilier Primaria Capitalei--

Ortodontie Invizibila
Aparatul ortodontic este
complet invizibil din

Citeste mai mult...

 

Ortodontie copii
Oferim consultatii gratuite
pentru copii sub 18 ani

Citeste mai mult...

Cabinet Stomatologie
Oferim consultatii gratuite
pentru adulti si copii
consum sociis...

Citeste mai mult...